Gästebuch

Wir wünschen allen unseren Gästen eine wunderschöne Zeit in Panorama Piesendorf. Verwenden Sie dieses Gästebuch um uns mitzuteilen wie es war.

Schreiben Sie einen neuen Eintrag für das Gästebuch

 
 
 
 
 
 
Felder mit * sind Pflichtfelder.
Ihre E-mail-Adresse-Wil werden nicht veröffentlicht.
Aus Sicherheitsgründen speichern wir das Ip-Adresse Ip %.
Ihr Eintrag wird nur dann im Gästebuch sichtbar, nachdem wir es überprüft.
Wir behalten uns das Recht zu bearbeiten, löschen oder Einträge nicht zu veröffentlichen.
4 Einträge
Heidi en Richard schrieb am 10/04/2016:
Heerlijk appartement met panoramisch zonneterras. Rustig gelegen. Bijzonder smaakvol en met oog voor detail ingericht. Bakker en kruidenier op loopafstand (= pluspunt). Vele skimogelijkheden in directe omgeving.Ideaal voor winter- en zomervakantie.
Willy Lefevere aus Roeselare, België schrieb am 29/06/2015:
Wij sluiten ons graag volmondig aan bij de review van W.W
We hebben inderdaad echt genoten van een heerlijk verblijf in het grote, superieure appartement Piesendorf'. Er is werkelijk oog voor elk détail. Wij keren keren nog wel eens terug want de ligging, de streek met zijn fijne gastronomie ea zijn danig uitnodigend voor een volgend bezoek, zelfs buiten het skiseizoen. Gewoon doen! een dikke aanrader dus!
willy en rosa
Willem Wyffels aus Roeselare België schrieb am 21/06/2015:
Wij waren 1 week in appartement"Panorama Piesendorf" met 4 personen. De naam dekt alvast de hele lading want het zicht vanuit de living en vanop het terras is ronduit prachtig. Het appartement is heel degelijk en praktisch ingericht met schitterend sanitair, bijna te mooi om te verhuren. Hopelijk houden alle volgende huurders het ook zo. Wij zijn geen wintersporters maar hebben volop kunnen genieten van wat er in de omgeving te zien is. Wij zouden er zeker nog enkele keren kunnen terug gaan want we hebben nog heel veel niet gezien. Eten in Piesendorf is heel lekker en de mensen zijn er zeer vriendelijk en sympathiek. Een aanrader op alle vlakken!!
Panorama Piesendorf schrieb am 05/05/2015:
Welcome to this guestbook ! When you stayed in Panorama Piesendorf feel free to leave your comments in any language you want !

Welkom op dit gastenboek ! Als jullie verbleven in Panorama Piesendorf laat dan gerust jullie commentaar na in eender welke taal !

Herzlich Willkommen in diesem Gästebuch! Wenn Sie im Panorama Piesendorf blieb gerne Ihre Kommentare in jeder Sprache, was Sie wollen!