Guestbook

We hope all our guests have a wonderfull time in Panorama Piesendorf.  Use this guestbook to let us know how it was.

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are obligatory.
Your E-mail address wil not be published.
For security reasons we save the ip address 34.204.191.0.
Your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve our right to edit, delete or not publish entries.
4 entries.
Heidi en Richard wrote on 10/04/2016:
Heerlijk appartement met panoramisch zonneterras. Rustig gelegen. Bijzonder smaakvol en met oog voor detail ingericht. Bakker en kruidenier op loopafstand (= pluspunt). Vele skimogelijkheden in directe omgeving.Ideaal voor winter- en zomervakantie.
Willy Lefevere from Roeselare, België wrote on 29/06/2015:
Wij sluiten ons graag volmondig aan bij de review van W.W
We hebben inderdaad echt genoten van een heerlijk verblijf in het grote, superieure appartement Piesendorf'. Er is werkelijk oog voor elk détail. Wij keren keren nog wel eens terug want de ligging, de streek met zijn fijne gastronomie ea zijn danig uitnodigend voor een volgend bezoek, zelfs buiten het skiseizoen. Gewoon doen! een dikke aanrader dus!
willy en rosa
Willem Wyffels from Roeselare België wrote on 21/06/2015:
Wij waren 1 week in appartement"Panorama Piesendorf" met 4 personen. De naam dekt alvast de hele lading want het zicht vanuit de living en vanop het terras is ronduit prachtig. Het appartement is heel degelijk en praktisch ingericht met schitterend sanitair, bijna te mooi om te verhuren. Hopelijk houden alle volgende huurders het ook zo. Wij zijn geen wintersporters maar hebben volop kunnen genieten van wat er in de omgeving te zien is. Wij zouden er zeker nog enkele keren kunnen terug gaan want we hebben nog heel veel niet gezien. Eten in Piesendorf is heel lekker en de mensen zijn er zeer vriendelijk en sympathiek. Een aanrader op alle vlakken!!
Panorama Piesendorf wrote on 05/05/2015:
Welcome to this guestbook ! When you stayed in Panorama Piesendorf feel free to leave your comments in any language you want !

Welkom op dit gastenboek ! Als jullie verbleven in Panorama Piesendorf laat dan gerust jullie commentaar na in eender welke taal !

Herzlich Willkommen in diesem Gästebuch! Wenn Sie im Panorama Piesendorf blieb gerne Ihre Kommentare in jeder Sprache, was Sie wollen!